Känns konstigt när man ser en meter höga snövallar på gården och det snöar horisontellt…Synd att all skottning ligger på mig annars blir det att vada fram i vallarna, alla i familjen bara öppnar dörrarna o föser undan snön tills det blir stopp. De hoppas nog att inga gäster skall komma eller att man tar på höga stövlar för att hämta posten mm Jag undrar om alla har det så här ??? I morse skottade jag en labyrint av vägar mellan ytterdörr-stall-brevlåda-trädgårdsgrind-gästingång o svetten den lackade, tröjan var genomblöt när jag kom insmiley, det var mitt träningspass helt gratis hi hi men till vilken nytta det syns inte ett spår av mitt arbete nu, så det blir nog ett gratis träningspass imorgon också. Idag hade vi en debatt om att styrelsemedlemmarna i en förening kanske ska vara fri från medlemsavgift, jag tycker nästan att detta är självklart men försöker förstå varför det inte är så och varför vissa inte tycker det ska vara så. Jag diskuterade med en kär vän och fick en frågeställning typ” det finns ju de som jobbar lika mycket men som inte är med i styrelsen” Jag funderade på detta , men behöll ändå mitt ställningstagande om avgiftsfritt för styrelsen. Oftast är det inte många som vill ta en styrelse post pga ansvaret för att man är bunden till detta arbete ett eller kanske två år. Styrelsen är ju oftast personligen ansvariga för ekonomi och annat. Medan den som hjälper till har valt eller kan välja sina tillfällen och åtaganden sporadiskt. Därmed inte sagt att detta arbete är mindre värt. Är det någon som ihärdigt bidrar med samma syssla kan ju styrelsen besluta att ge denna person också ett avgiftsfritt år eller ?? Det är ju så i dagens samhälle att få personer vill ha styrelse uppdrag för detta förpliktigar en hel del. Jag som varit med i ett antal styrelser under min tid känner att några poster är alltid lite mer kritiska dvs ordförande, sekreterare och kassör- jag tror att alla vet detta men jäntelagen verkar styra……..spännande debattsmiley-hoppas många tycker till !!smiley