Vissa saker är härliga o förgyller vardagen eller tillvaron i stunden lite extra….när man kommer hem o hunden på ca 60kg kommer springande o viftande på svansen av glädje och nästan välter mig av kärlek eller när alla på jobbet skrattar på en fikarast eller katten möter mig i sängen på huvudkudden när det är läggdags. När kursdeltagarna kämpar med full energi o koncentration på hästen eller medryttaren ger sig fan på att komma i sadeln utan hjälp Alla dessa situationer är så härliga att få vara delaktig i, man glömmer tid o rum… Snart ska jag ha kurs för några i Uddevalla som jag också hoppas kunna hjälpa med den speciella kontakten med sina hästar förutom i sadeln. Jag älskar djurens själ att kombineras med människans tankar, en dag kanske jag kan hjälpa….den som inte trodde att den kunde bli hjälpt….—vilken glädje….har du ett problem hör gärna av dig det är mitt kall att lösa detta…….